Tarieven

Flexibel of vast, structureel of kortdurend je kunt op passend aan jouw wensen deelnemen aan de activiteiten bij ZenFit. Kies voor een lidmaatschap of een rittenkaart, net wat bij jou past. 
Meedoen aan een special of cursus? Kijk dan bij de desbetreffende activiteit/cursus naar de kosten. 

ZenFit lidmaatschap

Met de lidmaatschappen bij ZenFit kun je wekelijks of twee keer per week deelnemen. Kies daarbij voor het lidmaatschap om mee te trainen (incl koude training) of een lidmaatschap om wekelijks te mediteren. 

 

Kosten:
– ZenFit – training 1 x per week meetrainen € 34,50 
– ZenFit – training 2 x per  € 44,50 per maand
– 1 x per week mediteren 
€ 37,50 per maand
– onbeperkt training en mediteren € 50,- per maand

 

Een lidmaatschappen bij ZenFit is altijd flexibel. Dat betekent dat je per week kunt kiezen waaraan je mee wilt doen, maar ook dat als je een keer niet kunt komen je jouw lestegoed niet verliest. Je hebt per gemiste les 12 maanden de tijd om deze op een ander moment in te halen (mits je lidmaatschap nog actief is). 

ZenFit rittenkaart

Weet je nog niet hoe regelmatig je mee kunt doen of wil je eerst even een periode verschillende momenten meedoen? Kijk dan naar een passende rittenkaart voor jou. 

 


Kosten: 
ZenFit training
– Rittenkaart – 1 losse training € 13,- 
– Rittenkaart – 5x trainen € 62,50
– Rittenkaart -10x  trainen € 120,- (+ 1 gratis les)

ZenFit mediteren
– Rittenkaart – 1 losse meditatie € 15,50 
– Rittenkaart – 5x mediteren 
€ 75,-
– Rittenkaart -10x mediteren 
€ 137,50 

Grote kleine letters

Wij houden, waarschijnlijk net als jij, niet van financiële verassingen of wurgcontracten dus we zijn graag volledig transparant. Mocht je vragen hebben stel ze dan ook gerust. 

Lidmaatschappen
Wij werken bij ZenFit met flexibele lidmaatschappen. Dat wil zeggen dat je wekelijks jouw lessen in kunt plannen (tot een minuut van tevoren, behalve bij specials en cursussen). Daarnaast werken we met inhaallessen, lukt het je een week of meer om niet te komen, dan bouw jij inhaallessen op die een jaar geldig zijn met een actief lidmaatschap. Dus een week niet kunnen trainen, dan kom je de periode daarop gewoon wat vaker.  

Rittenkaart
Een rittenkaart bij ZenFit is standaard 6 maanden geldig (een losse les 1 maand), wat je voldoende de tijd geeft om je rittenkaart ook daadwerkelijk op te maken. Is je rittenkaart verlopen en heb je een goede reden waarom je deze niet hebt kunnen gebruiken dan is er in overleg soms een verlenging mogelijk. 

Opzeggen van jouw lidmaatschap
Hoewel we het natuurlijk jammer vinden als je jouw lidmaatschap opzet, blijven we ook hierin flexibel. Je kunt jouw lidmaatschap maandelijks (met inachtneming van een opzegtermijn van 1 kalendermaand) opzeggen. Doe dit schriftelijk per mail zodat hierover geen onduidelijkheid kan ontstaan.